Haberler
ESİS 1. Vizyon toplantısı

Elektronik Spor İşverenleri Sendikası (ESİS) Genel Başkanı Burak AKMEŞE'nin önderliğinde düzenlenen 1. Vizyon toplantısı, sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi. Bu kapsamlı etkinliğe, BİGİS Genel Başkanı Engin GÜL de katılım sağladı.

14.03.2024
Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS, 28. Uluslararası Güvenlik Fuarında ki Yerini Alıyor!

İSTANBUL, 9-12 Ekim 2024- Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS, güvenlik sektörünün önde gelen etkinliklerinden biri olan 28. Uluslararası Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, İSG ve Yangın Güvenliği Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor.

12.03.2024
DEPREM BİLİNCİ VE DOĞAL AFET SEMİNERİ

AFETLERE HAZIRLIK EĞİTİMİ Afet Öncesi Yapılması Gerekenler Afet Anı Doğru Davranış Yöntemleri Afet Sonrası Yapılacaklar.

24.11.2023
BİGİS Yönetim Kurulu İstanbul Valisi Davut Gül'ü Makamında Ziyaret Etti

Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Engin GÜL ve Genel Sekteter Umut CAN, Mali Sekreter Tarık KÜÇÜK, Teşkilat Başkanı Zülfikar ALTUNAY, Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal YILDIZ, Denetim Kurulu Başkanı Barış GÜLBOY dan oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstanbul Valisi Davut GÜL?ü makamında ziyaret etti. BİGİS çalışmalarından bahseden Genel Başkan GÜL, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Misafirperverliği için sayın Valimize teşekkür ederiz.

28.11.2023
BİGİS | ISAF Security 2023 Fuarında Üyeleri İle Buluştu

Sektörün en önemli etkinliklerinden olan, ISAF Bilişim ve Güvenlik Fuarında yerini alan, Türkiye'nin ilk ve tek Bilişim Elektronik ve Güvenlik İşverenleri Sendikası olan BİGİS, sektör paydaşları ve üyeleri ile bir araya geldi. Son derece önemli konular hakkında değerlendirmeler yapan yönetim kurulumuz, henüz teşkilatımıza katılmamış firmalara, sendikamızın sektör için neleri hayata geçireceğini anlattı. Genel Başkan Engin GÜL, Bir çok yeni üyeyi bünyesine katmak için, tek tek çalışmalarından bahsetti, Genel Başkan GÜL Önderliğinde,Genel Sekreter Umut CAN, Teşkilat Sekreteri Zülfükar ALTUNAY, Mali Sekreterimiz Tarık KÜÇÜK ve Proje & Arge Komitesi Başkanı Murat DEMİRCİ gelen tüm ziyaretçilerimiz ile tek tek yakından ilgilendiler.

18.09.2023
Kahramanmaraş Depremi Sonrası Açıklama

Ülkemizde üst üste meydana gelen deprem afetlerinde hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allahtan Rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar ve sabırlar dileriz

16.02.2023
BİGİS Üye Ziyaretlerinde

Elektronik Güvenlik Sistemlerinin önemli bileşenlerinden olan, Alarm İzleme sektöründe hizmet veren değerli üyemiz, Alarm Kontrol Merkezi A.Ş. (AKM )? ye ziyaret.

19.01.2023
BİGİS Üye Ziyaretlerinde

BİGİS Üye Ziyaretlerinde Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS, Yönetim Kurulundan oluşan Heyet ile Üye ziyaretlerine başladı. Teşkilatlanma çalışmaları ardından üye ziyaretlerine başlayan BİGİS, Sektörün köklü ve öncü firmalarından olan OKİSAN Güvenlik Teknolojileri A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ekrem ÖZKARA ?yı ofisinde ziyaret etti.

29.12.2022
Fiber Optik Eğitim Seminerini Tamamladık

BİGİS Sektöre Değer Katmaya Devam Ediyor Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS, Eğitim Seminerlerine Devan Ediyor. Moderatörlüğünü Genel Sekreter Umut CAN'ın üstlendiği eğitim Semineri 10 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleşti. Üye Firmalar ve Teknik Personelleri için, açılan özel sınıflarda Fiber ve Network Kablolama Semineri düzenleyen BİGİS, Sektör için bilgili ve tecrübeli personeller istiyor.

14.12.2022
Fiber Optik Eğitim Semineri

Fiber Optik Eğitim Seminerinin Amacı Gelişen internet teknolojisi ve artan genişband taleplerine paralel olarak her geçen gün Telekom sektöründeki önemini artıran fiber optik yapıların önemi ve Türkiye?de gelişen fiber uygulama çeşitleri tüm yönleriyle ele alınacaktır. Gerçekleştirilecek olan eğitimle, katılımcılara fiber optik şebeke dizayn kriterlerinden, fiber optik şebeke yapıları ve fiber sistemlerin testlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede teorik ve pratik bilgiler verilecektir.

21.11.2022