BİGİS ziyaretlerine devam ediyor.

Bütün toplumsal kesimlerle bir araya gelen Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası, İYİ PARTİ Genel Merkezini ziyaret etti. kurulduğu günden bu yana aktif olarak Türkiye sathında teşkilatlanan BİGİS büyüyor.

Yeni katılımlarla üye işveren sayısını da artıran BİGİS salgın sürecinde ara verdiği temaslarına tam hız devam ediyor.

Bu kapsamda İYİ Parti ekonomi politikaları başkanı (Genel Başkan Yardımcısı) ve Samsun Milletvekili Erhan USTA makamında ziyaret edildi.BİGİS Genel Başkan'ı Engin GÜL ve TİSKO Tüm İşveren Sendikaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı heyetle gerçekleştirine ziyarette,ekonomik ve sosyal konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

BİGİS Genel Başkan'ı Engin GÜL'ün ekonomi ve çalışma hayatının sorunları ve çözüm önerilerinden bahsettiği toplantı, taraflar için verimli sonuçlar doğurdu.

BİGİS'in sektör için geliştirdiği projelerin de konuşulduğu toplantı oldukça verimli geçti.Ziyaret için teşekkürlerini sunan USTA, BİGİS sayesinde uzun vadede sektörün olumlu yönde değişimini öngörebildiklerini söyledi.

Yeni projeler için ortak çalışmalara imza atma konusunda desteklerini belittirler. Ülkemizin içinden geçtiği zor günlerin atlatılmasında birlikte çalışmanın önemini vurgulayan USTA, gelecek güzel günlere inancının tam olduğunu dile getirdi.