Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası Birinci Olağan Genel Kurulu üye ve misafirlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Genel Kurul sektöre umut oldu.

Nisan ayının ilk günü, geniş bir kurucular kuruluyla ilk adımı atılan BİGİS, ilk Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Sorunsuz tamamlanan Genel Kurul tüm sektöre umut oldu.

Engin GÜL Genel Başkan

Her kesimden katılımla ve coşkuyla hayata geçen Genel Kurul'da kurucu Genel Başkan Engin GÜL yeniden seçildi. Yirmi iki kişilik listeyle, tek aday olarak seçime giren GÜL kullanılan oyların tamamını alarak BİGİS'in ilk Genel Başkan'ı oldu.

Sektörümüze hizmet için varız

Genel Kurul'da bir konuşma yapan GÜL, sorunları biliyoruz ve çözümün güçlü parçası olmak için göreve talip olduk, dedi. Daha ilk Genel Kurul olmadan yüzlerce üyeye ulaştıklarını söyleyen GÜL, meslektaşlarımızın güvenine layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız, projelerimizi, hızla, hayata geçireceğiz, dedi.

AK PARTİ Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Akif SOYSAL da üyelere hitap etti. Genel Kurul'un hayırlara vesile olmasını temenni ederiz diyen SOYSAL, Türkiye'deki tüm STK'larına destek oldukları gibi, TİSKO ve BİGİS'e desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Genel Kurul'da üyelere seslenen TİSKO ve BİGİS'in Genel Sekreteri Fatih KARATAŞ ile E-TİS'in Mali Sekreteri Azat GÖKÇE de Genel Kurulu'a başarılar diledi.