BİGİS Üye Ziyaretlerinde


Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS, Yönetim Kurulundan oluşan Heyet ile Üye ziyaretlerine başladı.

Teşkilatlanma çalışmaları ardından üye ziyaretlerine başlayan BİGİS, Sektörün köklü ve öncü firmalarından olan OKİSAN Güvenlik Teknolojileri A.Ş. yönetim kurulu başkanı Ekrem ÖZKARA ’yı ofisinde ziyaret etti.

Genel Başkan Engin GÜL, Genel Sekreter Umut CAN, Teşkilat Başkanı Zülfikar ALTUNAY, Gümrük ve Ticaret Komitesi Başkanı Mustafa Kemal YILDIZ, Proje ve ARGE Komitesinden Barış GÜLBOY ve Murat DEMİRCİ den oluşan heyet, BİGİS kuruluş ilkelerinden, faaliyetlerinden ve projelerinden bahsetti.

Hoş sohbet edasında geçen toplantıda taraflar, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın önemi ve gerekliliğinden bahsetti. Sektör Kobilerimizin sıkıntıları ve çözüm önerilerinden bahseden heyet, STK’larda deneyimli ÖZKARA’ nın tecrübe ve önerilerine kulak verdi. Sivil toplum kuruluşlarının desteklenerek yaşatılması gerektiğine inanan ÖZKARA, Genel Başkan ve ekibine başarılar diledi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Genel Başkan GÜL, Sektörün ilk ve tek İşveren Sendikası olmanın haklı gururunu yaşadığını ve Sektöre katabileceği değerlere inandığını dile getirdi.