Haberler
Avrupa Birliği Hibe Destekleri Çalıştayı

Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Genel Başkan Engin GÜL önderliğinde çalıştay buluşmasında bir araya gelen BİGİS Yönetim kurulu, Üye işverenlere Avrupa Birliği hibe ve teşvik destek çalışmaları başlattı,

19.02.2022
BİGİS | Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti

Genel Başkan Engin GÜL ziyaretlere devam ediyor, Göreve geldiği günden bu güne çalışmalarına ara vermeden devam eden GÜL, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN'i makamında ziyaret etti. İlçe belediyesine bağlı üyelerimiz adına öneri ve taleplerde bulunan GÜL, Bilişim Güvenlik ve Elektronik sektörüne yönelik hizmetlerinden bahsetti.

17.02.2022
Bigis | Petrol Ofisi İşbirliği

BİGİS, Bilişim Güvenlik ve Elektronik işverenleri sendikası olarak büyümeye devam ediyor, büyüdükçe değerli üye işyerlerimize faydalı olmaya daha çok gayret gösteriyoruz. Bu Bağlamda Petrol Ofisi ile yaptığımız anlaşma ile artık üye işyerlerimiz petrol ofisi istasyonlarından indirimli akarkayıt alabilecekler.

17.02.2022
BİGİS | TİCARET BAKANLIĞI Genel Gümrük Müdürlüğünden Yeni ÖTV değişikliği Hakkında Bilgi Talep Etti

Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası, (BİGİS) Kuruluş amaçlarından olan "Üyelerin Hak ve Menfaatlerini Koruyup Kollamak" adına, TİCARET BAKANLIĞI Genel Gümrük Müdürlüğünden yeni ÖTV değişikliği hakkında bilgi talep etti. 8525.80.91.00.00 Sınıfında ÖTV Belirsizliği Nedeniyle, Gelir İdaresi Başkanlığına Yazılı Olarak Talepte Bulunan BİGİS, bu konunun aydınlanması için TİCARET BAKANLIĞI Genel Gümrük Müdürlüğünden,5045 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararının detaylarını istedi.

09.02.2022
BİGİS | Gelir İdaresi Başkanlığından Yeni ÖTV değişikliği Hakkında Bilgi Talep Etti

Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası, (BİGİS) Kuruluş amaçlarından olan "Üyelerin Hak ve Menfaatlerini Koruyup Kollamak" adına, Gelir İdaresi Başkanlığından yeni ÖTV zammı hakkında bilgi talep etti. 8525.80.91.00.00 Sınıfında ÖTV Belirsizliği Nedeniyle BİGİS, Gelir İdaresi Başkanlığına Yazılı Olarak Talepte Bulunarak 5045 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararının detaylarını istedi.

02.02.2022
Esnaf ve sanatkarlara faizsiz kredi kullandırılacak

Cumhurbaşkanlığı'nın 'Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince Esnaf ve Sanatkârlara Kredi Kullandırılmasına Dair Karar'ı Resmi Gazete'de yayımlandı. Halkbank, esnaf ve sanatkarlara yüzde 50 faiz indirimli veya faizsiz kredi kullandıracak. İşte detaylar...

11.01.2022
BİGİS'ten MYK Başkanı Adem CEYLAN'ı Makamında Ziyaret

Elektronik Güvenlik Sistemleri Sektör Standartları Projemizin startı için, Genel Başkan Engin Gül ve heyeti Mesleki Yeterlilik Kurumunu (MYK) ziyaret etti. MYK Yönetim Kurulu ve Kurum Başkanı Adem CEYLAN ile görüşen genel başkan GÜL, BİGİS'in faaliyet ve çalışmalarından bahsetti.

06.01.2022
BİGİS'ten MYK Başkan Yardımcısı Cemal Cihan COŞKUN'u Makamında Ziyaret

Elektronik Güvenlik Sistemleri Sektör Standartları Projemizin startı için, Genel Başkan Engin Gül ve heyeti Mesleki Yeterlilik Kurumunu ziyaret etti. Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Cihan Coşkun ile görüşen Genel Başkan GÜL, BİGİS'in sektöre kattığı değeri ve yapmış oldukları çalışmaları anlattı.

06.01.2022
AKPARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

BİGİS' den Ak Parti İSTANBUL İl Başkanlığına Ziyaret Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Engin Gül ve Tüm İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSKO) Genel Başkanı İlhami ERTAŞ, Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE ve yardımcısı, Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin ÖZKAYA 'yı makamında ziyaret etti.

17.12.2021
İstihdama Destek Projesi

BİGİS İşveren Sendikaları Olarak Türkiye'de ki istihdam Hareketine Ortak Oluyoruz Çalışan ve İşvereni Kendi Sitemizde Bir Araya Getiriyoruz. Web Sitemiz Üzerinden İş Başvurusu Yapabilir ve İhtiyaca Göre İşverenlerimiz Tarafından İstihdam Edilebilirsiniz.

08.12.2021