Haberler
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Bey'i Makamında Ziyaret

Bilişim Güvenlik ve Elektronik İşverenleri Sendikası BİGİS Genel Başkanı Engin GÜL, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL'ı,Ankara DP Genel Merkezinde Ziyaret etti.Göreve geldiği günden bu güne hızla teşkilatlanan Genel Başkan GÜL, pandeminin ardından çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

20.08.2021
BİGİS | Özlem ZENGİN'İ makamında ziyaret etti

BİGİS Yönetim Kurulu Ziyaretlerine Devam Ediyor. BİGİS, Covid-19 sürecinde ara verdiği ziyaretlerine devam ediyor. Bütün toplumsal kesimlerle bir araya gelen bilişim güvenlik ve elektronik işverenleri sendikası, AK PARTİ Genel merkezini ziyaret etti. Kurulduğu günden bu güne aktif olarak sahada örgütlenen BİGİS büyüyor. Salgın sürecinde ara verdiği temaslarına tam hız devam ediyor.

08.08.2021
BİGİS den İBB'ye ziyaret

BİGİS den İBB'ye ziyaret Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Genel Başkan Engin GÜL,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Kordinatörü Hasan AKKUŞ'u makamında ziyaret etti, Sohbet tanıda geçen görüşmede, STK'ların önemini anlatan AKKUŞ, Sektöründe ilk olan BİGİS'e ve Genel Başkan GÜL'e başarılar diledi, AKKUŞ, Sektör adına yapılabilecek hizmetlerde İBB olarak BİGİS'in yanında olduklarını belirtti.

09.08.2021
İYİ Parti Genel Merkez STK Başkanı Burak AKBURAK Bey'i Makamında Ziyaret

İYİ Parti Genel Merkez STK Başkanı Burak AKBURAK Bey'i Makamında Ziyaret

02.08.2021
CHP İstanbul Millet Vekili Av. Turan AYDOĞAN'ı Ziyaret Etti

BİGİS Temaslarına Devam Ediyor Genel Başkan Engin GÜL, ilk Genel Kurul ardından çalışmalarına kaldığı yerden tüm hızı ile devam ediyor. CHP İstanbul Millet Vekili Av. Turan AYDOĞAN ile görüşen Genel Başkan GÜL, Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan sektörümüzün daha fazla etkilenmemesi adına yapılabilecek faaliyetleri değerlendirdi, En kısa zamanda Ekonomist ve Parti sözcüleri ile Konferans Görüşmeleri sözleri alındı

07.08.2021
BBP Genel Başkan Yardımcısı STK lardan sorumlu Mahir ALAY Bey’i makamında ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcısı STK lardan sorumlu Mahir ALAY Bey?i makamında ziyaret

26.07.2021